ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας με καταιγίδες, χαλάζι και βροχές

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους, προβλέπονται από σήμερα, Πέμπτη, κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα Πέμπτη (14-06-2018): Τις απογευματινές κυρίως ώρες η Ήπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και η Θεσσαλία.
Αύριο Παρασκευή (15-06-2018): α. Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στέρεα και η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα) β. Από τις μεσημβρινές ώρες η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η κεντρική Στερεά γ. Από τις απογευματινές ώρες σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια
Το Σάββατο (16-06-2018): α. Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου β. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη
Την Κυριακή (17-06-2018): Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα).
Τη Δευτέρα (18-06-2018) και την Τρίτη (19-06-2018): Τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη.

ΠΗΓΗ: ΕΜΥwww.ert.gr

2018-06-14 11:22:38

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ