Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών στη Δ. Αττική (video)

Ένα ακόμα πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στη Δυτική Αττική κατάφερε η αστυνομία. Έγιναν 24 συλλήψεις και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, χασίς, καθώς και βαρύς οπλισμός στα σπίτια-καβάντζες που χρησιμοποιούσε η σπείρα.

Η πρώτη υποομάδα είχε έδρα τη Δυτική Αττική και διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών σε δεκάδες τοξικομανείς που επισκέπτονταν καθημερινά τους καταυλισμούς στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας και την Αυλίζα Αχαρνών.
Τα ναρκωτικά τα έκρυβαν σε σπίτια-καβάντζες, ενώ η διακίνηση γίνονταν σε άλλο σπίτι που βρίσκονταν στην κορυφή του λόφου της Αυλίζας, και στο οποίο υπήρχαν παρατηρητές για να εντοπίζουν τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στην ίδια μονοκατοικία είχαν διαμορφώσει κατάλληλο χώρο για να κάνουν άμεση χρήση των ναρκωτικών οι τοξικομανείς, ώστε να μειώνουν τον κίνδυνο να συλληφθούν.
Αρχηγός στη δεύτερη υποομάδα ήταν ένας 50χρονος Αλβανός, ο οποίος προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες την εγκληματική ομάδα των Ρομά.
Στις έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, χασίς, ναρκωτικά χάπια, όπλα, χειροβομβίδες, ζυγαριές ακριβείας, κοσμήματα και 93.270 ευρώ.
Βίντεο-Ρεπορτάζ: Γ. Γεραφέντης
Πηγή: ΕΡΤ1www.ert.gr

2018-06-30 19:35:48

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ