Επέστρεψε ο Κολόμβος στον Ολυμπιακό

Μετά από 4 χρόνια, ο Χριστόδουλος Κολόμβος, θα φορέσει ξανά το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Εδώ και καιρό ο διεθνής φουνταριστός είχε συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για να επιστρέψει στην ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου και την Παρασκευή ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Πατρινός πολίστας αγωνίστηκε στον Πειραιά από το 2009 έως το 2017, κατακτώντας 7 πρωταθλήματα κι 6 κύπελλα Ελλάδας, ενώ ήταν φιναλίστ στο Champions League το 2016.

Το 2017 αποχώρησε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και για μία τετραετία έπαιξε στην ΕΝΚΑ, με την οποία πήρε δύο νταμπλ στην Τουρκία.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια και διπλά χαρούμενος που αυτό συμβαίνει για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμητική πρόταση και έρχομαι με όρεξη να αγωνιστώ ξανά στην ομάδα που αγαπώ και που υπηρέτησα στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντα στην κορυφή. Στόχος όλων μας είναι η διατήρηση των κεκτημένων φυσικά στην Ελλάδα και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος», ανέφερε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Κολόμβος.