Επίχρισμα σε λαιμό και μύτη 3.000 μαθητών και δασκάλων για τον κορονοϊό – ΚΟΣΜΟΣ

Σε 16.059 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων στην Αυστρία, οι οποίοι έχουν αποθεραπευθεί έως σήμερα, έπειτα από λοίμωξη τους με τον νέο κορονοϊό, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που έχουν καταγραφεί να είναι συνολικά 17.033, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Υγείας στη Βιέννη, στις 20.00 τοπική ώρα απόψε (21.00 ώρα Ελλάδας).

Ο αριθμός των νοσούντων από κορονοϊό είναι 373, με τους 69 να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και από αυτούς οι 12 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι θάνατοι από κορονοϊό στην Αυστρία έχουν φτάσει τους 652 και έχουν διενεργηθεί συνολικά 524.840 διαγνωστικά τεστ.

Στο μεταξύ, αύριο, Δευτέρα, ξεκινά σε ένδεκα σχολεία της Βιέννης μία έρευνα για τον νέο κορονοϊό, σκοπός της οποίας είναι η προετοιμασία για το επόμενο σχολικό έτος.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι περίπου 3.000 μαθητές και οι δάσκαλοι τους, που θα συμμετέχουν σε αυτή, δεν χρειάζεται να υποστούν ένα δυσάρεστο επίχρισμα λαιμού-μύτης, αλλά απαιτείται μόνο κελάρισμα (γαργάρα) για ένα λεπτό με ένα υγρό που έχει γεύση αλατιού.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βιέννης, Ρούπερτ Κοράτσα, δεν υπήρξε πρόβλημα στην εξεύρεση των συμμετεχόντων στην έρευνα, οι γονείς, σε όλα τα σχολεία στα οποία προβλέφθηκε η διεξαγωγή της, αποδέχθηκαν την συμμετοχή των παιδιών τους σε αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ