Επεκτείνεται ο απομακρυσμένος έλεγχος σε όλες τις Android συσκευές

0
62

Η TeamViewer, πάροχος λύσεων απομακρυσμένης διασύνδεσης, ανακοίνωσε ότι πλέον προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση με ενεργό έλεγχο και είσοδο πληκτρολογίου για τα Google Pixel series, Xiaomi smartphones, Oppo συσκευές.

Αυτό ισχύει τόσο για ιδιωτικούς χρήστες όσο και για επιχειρηματικούς πελάτες. Όλα τα smartphones με Android λογισμικό, έκδοσης 7 ή νεότερη μπορούν να υποστηριχθούν από την TeamViewer, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης χρειάζεται βοήθεια με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής ή τη διόρθωση σοβαρών σφαλμάτων.

Μέχρι τώρα, η υποστήριξη του πληκτρολογίου δεν ήταν διαθέσιμη για όλα τα smartphones. Ωστόσο, τώρα το πλήρες εύρος του λογισμικού TeamViewer είναι διαθέσιμο κατά τη σύνδεση σε smartphone. Η ενεργή πρόσβαση παραμένει προαιρετική για τις νέες προσθήκες συσκευών, καθώς η γνωστή εφαρμογή QuickSupport συνεχίζει να επιτρέπει την κοινή χρήση οθόνης χωρίς ενεργή είσοδο. Η πλήρης πρόσβαση παρέχεται μόνο μετά την εγκατάσταση του “Universal Add-On”.

Η εφαρμογή TeamViewer QuickSupport για Android έχει κατέβει πάνω από 10 εκατομμύρια φορές και υποστηρίζει τους χρήστες παγκοσμίως, επιλύνοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα με τα smartphones τους.   

«Είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες πελάτες της εταιρείας να έχουν την ελευθερία να διαλέξουν όποια συσκευή θέλουν και να γνωρίζουν ότι έχουν και την υποστήριξη της TeamViewer», τονίζει ο Mike Eissele, CTO της TeamViewer. «Αλλά ακόμα και στους ιδιώτες πελάτες μας, επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία smartphones, θα πρέπει να υποστηρίζουμε όλες τις συσκευές και όχι μόνο τις πιο ακριβές ή τι πιο γνωστές. Ο καθένας πρέπει να μπορεί να βοηθάει τους φίλους τους, τους γονείς ή τους παππούδες του ανεξάρτητα από τι μάρκα Android smartphone χρησιμοποιεί».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ