«Επενδύοντας στη Λαυρεωτική»: Επιχειρηματικό φόρουμ στο Λαύριο

Στις 8 & 9 Ιουνίου 2018 στο Λαύριο (Παλαιό Μηχανουργείο, Λιμάνι Λαυρίου), θα διεξαχθεί το διήμερο επενδυτικό συνέδριο με θέμα «Επενδύοντας στη Λαυρεωτική».
Στις εργασίες του θα μιλήσουν περίπου 70 ομιλητές, που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα του πολιτικού, επιχειρηματικού, ναυτιλιακού, ενεργειακού χώρου καθώς επίσης και από τους χώρους του τουρισμού και πολιτισμού.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Το φόρουμ διοργανώνουν ο Δήμος Λαυρεωτικής και η Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ ΑΕ (Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Λαυρεωτικής), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου , το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, την Εταιρεία Μελετών Λαυρεωτικής και άλλους σημαντικούς φορείς.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει έργα και υποδομές ειδικού χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας και άμεσης προτεραιότητας που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την τοπική οικονομία, να επεκτείνουν την οικονομική δραστηριότητα περισσότερους μήνες το χρόνο και παράλληλα να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στο καθαρό περιβάλλον.
Ένας ακόμα στόχος είναι η ανάδειξη σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων , που θα συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη με ταχύτερους ρυθμούς.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δημόσιοι – ιδιωτικοί επιχειρηματικοί – επιμελητηριακοί – ακαδημαϊκοί φορείς και θα καταθέσουν χρήσιμες πρακτικές προτάσεις και επισημάνσεις».
Πηγή φωτο: Δήμος Λαυρεωτικής
www.ert.gr

2018-06-05 19:02:41

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ