Επιστολή Παναγόπουλου σε Κόου για το ranking

Με αφορμή την επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ενημέρωσε τον Κόου για τον αγωνιστικό προγραμματισμό που έχει κάνει ο ΣΕΓΑΣ, στον οποίο περιλαμβάνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 8-9 Αυγούστου, όπως είχε προτείνει η WA για τα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο κ. Παναγόπουλος πρότεινε στον Κόου να ισχύσει το ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα εθνικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις Εθνικών ομάδων – όπως το βαλκανικό πρωτάθλημα – που θα διεξαχθούν, για δύο σημαντικούς λόγους.

Αρχικά γιατί θα αποτελέσει τόνωση των διοργανώσεων, κάτι που είναι επιβεβλημένο μετά από το δύσκολο και παρατεταμένο διάστημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό θα δοθεί μεγάλο κίνητρο και παράλληλα μεγάλη επιβράβευση στους αθλητές και αθλήτριες που θα επιδιώξουν τη συμμετοχή τους στις συγκεκριμένες διοργανώσεις και θα έχει θετκό αντίπτυκο στον στίβο, παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ