Ευχές για τα 10 χρόνια Μαρινάκη στον Ολυμπιακό

Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτούσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ακολούθησε μια δεκαετία επιτυχιών για τον λαοφιλή σύλλογο, που με ανάρτηση στα social media ευχήθηκε στον ιδιοκτήτη του.

«2010-2020: 10 χρόνια. Ηγεσία, όραμα, πίστη, πάθος, συναισθήματα, νίκες, τρόπαια, κοινωνική προσφορά, ευρωπαϊκή καταξίωση και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», αναφέρει η ανάρτηση.

Μήνυμα απέστειλε και ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, το οποίο συνόδεψε με φωτογραφίες των δυο τους, όταν πανηγυρίζουν ύστερα από κάποια επιτυχία, καθώς και από την υπογραφή, πρόσφατα, ανανέωσης της συνεργασίας.

«Συγχαρητήρια για 10 καταπληκτικά χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, πρόεδρε Μαρινάκη!», έγραψε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ανακοίνωσε εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, την ακόλουθη:

«ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 – ΙΟΥΝΙΟΣ 2020
Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πέρα από τα δεδομένα επιτεύγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο διάστημα αυτό, η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη σηματοδοτεί μια χρυσή εποχή για τον Ερασιτέχνη.

Μαζί του ονειρευτήκαμε την κορυφή της Ευρώπης! Την κατακτήσαμε με τον τρόπο που αρμόζει στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο! Θέσαμε ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία στην Ελλάδα! Την πετύχαμε χάρη στη δική του συμβολή. Είμαστε σίγουροι ότι με ηγέτη του Ολυμπιακού τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα καλύτερα έρχονται!

Ο Ερασιτέχνης σε ευγνωμονεί! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ