Ε. Κουντουρά: Χρονιά ρεκόρ το 2017 στον τουρισμό για τα νησιά του Ν. Αιγαίου

«Ο τουρισμός μάς ενώνει όλους» τόνισε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην ομιλία της κατά τη διάρκεια των εργασιών του 15ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανάπτυξη που πραγματοποιείται στη Σύρο, σημειώνοντας παράλληλα πως, όσον αφορά τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, το 2017 υπήρξε χρονιά ρεκόρ σε όλα τα μεγέθη.
Αναφερόμενη μάλιστα στις Κυκλάδες επεσήμανε ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής αποτελεί ο πολυνησιακός της χαρακτήρας, ενώ χαρακτήρισε σημαντική από κάθε άποψη την συνεισφορά της Περιφέρειας στην εθνική οικονομία.
Εξήρε επίσης το επίπεδο συνεργασίας του υπουργείου Τουρισμού με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, επισημαίνοντας ότι το υπουργείο προσπαθεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε τόπου με σκοπό να υπάρχει μία δίκαιη ανάπτυξη για όλα τα νησιά και για όλες τις περιοχές.
«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις δικές σας προσπάθειες διότι ο τουρισμός μας ενώνει» τόνισε κλείνοντας την ομιλία της η κ. Κουντουρά απευθυνόμενη στους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-06-05 21:17:41

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ