ΗΠΑ: Αντιμετωπίστηκε εισβολή ενόπλου σε στρατιωτική βάση στο Οχάιο

Η αεροπορική βάση του Wright-Patterson στο Οχάιο βρέθηκε υπό αποκλεισμό εξαιτίας ενός περιστατικού με ένοπλο, στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων (ATF) και η διοίκηση της αεροπορικής βάσης με tweet τους τόνισαν ότι οι δυνάμεις τους ανταποκρίνονται σε αναφορές ενός περιστατικού με ένοπλο στην αεροπορική βάση.
Στο προσωπικό της βάσης δόθηκε εντολή να βρουν καταφύγιο μέχρι το τέλος των ερευνών, ανέφερε η εφημερίδα Dayton Daily News. Οι δυνάμεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της βάσης ανταποκρίθηκαν στις περίπου 12:40 τοπική ώρα στο νοσοκομείο της βάσης.
Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Wright State εκκένωσαν την πανεπιστημιούπολη και τα κοντινά σχολεία το οποίο αποκλείστηκαν προσωρινά εξαιτίας του περιστατικού.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για κάποιο άτομο που έχει ταμπουρωθεί στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, ενώ όλες οι πύλες της βάσης παραμένουν κλειστές.
Αργότερα έγινε γνωστό πως το περιστατικό με έναν ένοπλο στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης του Wright-Patterson στο Οχάιο τέθηκε υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πλέον, σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο twitter το πανεπιστήμιο Wright State.
Οι αρχές ενημέρωσαν το προσωπικό της αεροπορικής βάσης ότι η απειλή στο ιατρικό κέντρο της βάσης πέρασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Authorities are responding to a reported shooting at Wright-Patterson Air Force Base in Ohio. The base has told people to shelter in place.
— CNN (@CNN) August 2, 2018

At approximately 12:40 p.m., base emergency responders (security forces, fire department) responded to a reported Active Shooter incident at the base hospital.
Base personnel have been directed to shelter in place until the incident is investigated
— Wright-Patterson AFB (@WrightPattAFB) August 2, 2018
www.ert.gr

2018-08-02 20:34:49

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ