Η ΑΕΚ είναι μάνα και πατέρας μας κι εμείς τα παιδιά της

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση κοπής της πίτας των παλαίμαχων της ΑΕΚ, καθώς όχι μόνο παραβρέθηκε αλλά τα λόγια του άγγιξαν τις δόξες της Ένωσης.

«Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του συλλόγου. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας κι εμείς τα παιδιά της» είπε ο Αργεντινός τεχνικός

Σε άλλα σημεία της ομιλίας του, ο Αλμέιδα είπε:

«Υπήρξα παίκτης όπως πολλοί από εσάς. Σήμερα είμαι προπονητής, όπως υπήρξατε πολλοί από εσάς. Είναι όμορφο να γίνεται κάτι τέτοιο για εσάς που περάσατε από την ΑΕΚ. Δίνω μεγάλη σημασία στην πρόσκληση. Συγκινούμε όταν βλέπω όταν θυμούνται ανθρώπους που έχουν φύγει και φυσικά αυτούς που υπάρχουν ανάμεσα μας. Ακουσα ότι ο πρόεδρος μας θα σας παρέχει χώρους, είναι ευχάριστο αυτό.

Όταν κάποιος σταματά να παίζει τον ξεχνούν. Και είναι όμορφο και είναι θετική η αναγνώριση που γίνεται προς τα πρόσωπα σας. Πολλοί από εσάς έχουν αποτελέσει μέρος της ιστορίας αυτού του κλαμπ, άλλοι έχουν προσπαθήσει, εμείς ήρθαμε ως νέοι στην Ελλάδα και αισθάνομαι ότι όταν κάποιος αντιπροσωπεύει ένα κλαμπ με αυτήν την ιστορία της ΑΕΚ τότε γίνεσαι μέλος μιας οικογένειας.

Η ΑΕΚ θα μπορούσα να είναι είτε ο πατέρας μας, είτε η μητέρα για όλους μας και όλοι περνάμε να είμαστε μέρος της οικογένειας. Είμαστε ευτυχισμένοι που αποτελούμε μέρος της ΑΕΚ και θα θέλαμε να γράψουμε ένα μικρό μέρος της ιστορίας».