Η απάντηση της Θύρας 7 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η Θύρα 7 απάντησε στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τη νύχτα της Κυριακής, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ήταν σε οξύ τόνο για τους οπαδούς που προκάλεσαν διακοπές στον αγώνα με το άναμμα καπνογόνων.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της διοίκησης γινόταν λόγος «ακόμα και για κλείσιμο θυρών» αν σημειωθεί εκ νέου ανάλογο περιστατικό.

Όπως υπογραμμίζεται λοιπόν στην ανακοίνωση του πιο γνωστού «ερυθρόλευκου» συνδέσμου, αφού αρχικά το γεγονός χαρακτηρίζεται ως ατυχές, στη συνέχεια υπογραμμίζεται ότι «το γήπεδο δεν μπορεί να το κόψει κανείς και σε κανέναν»

Επίσης, σημειώνεται πως η Θύρα 7 δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί εσωστρέφεια και παρατηρεί πως αν η διοίκηση ήθελε να στηλιτεύσει κάποια συμπεριφορά αυτό «έπρεπε να γίνει κατ’ ιδίαν και όχι εν θερμώ και δημόσια», επειδή «τέτοιες ανακοινώσεις μόνο κακό κάνουν».

Η ανακοίνωση:

«Η ΘΥΡΑ 7 είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να υπερασπιστεί την πραγματικότητα και τον εαυτό της μετά την άτοπη προχτεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ! Δεν γίνεται να φταίνε οι οπαδοί σε απόλυτο βαθμό για ένα κακό αποτέλεσμα! Ψάχνοντας την ευθύνη στους οπαδούς δεν θα διορθωθούν τα όποια λάθη, έχουν οδηγήσει στην απώλεια βαθμών με μικρότερες ομάδες!

Αν η ΠΑΕ ήθελε να μας κατακρίνει για κάποια συμπεριφορά, η οποία το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα έχει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ, έπρεπε να γίνει κατ’ ιδίαν και όχι εν θερμώ και δημόσια! Τέτοιες ανακοινώσεις μόνο κακό κάνουν…

Η ΘΥΡΑ 7 έχει βγει αμέτρητες φορές κόντρα σε όλους και σε όλα να στηρίξει την διοίκηση της ομάδας, σε βαθμό που έχει κατηγορηθεί από τους αντιπάλους για άβουλη στήριξη στους προέδρους του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά δεν δεχόμαστε από κανένα να μας προσβάλει με κανένα τρόπο, ώστε να μηδενίζεται η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ προσφορά μας στο σύλλογο!

Ειδικά για ένα περιστατικό, το οποίο δεν έγινε εσκεμμένα και δικαιολογείται από την τεράστια επιθυμία των οπαδών μας να δει την ομάδα σε ντέρμπι με τον παο μετά από τόσους αγώνες χωρίς παρουσία θεατών! Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιές είναι οι ευθύνες μας και θα το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα από τους γνωστούς εχθρούς του Ολυμπιακού, να φέρει στην ερυθρόλευκη οικογένεια εσωστρέφεια και να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα! Αυτές οι καταστάσεις είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ στους αντιπάλους μας και όχι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ όπως στην δική μας οικογένεια!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι ένας απλός σύνδεσμος οπαδών, είναι ο μεγαλύτερος ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης! Μια οπαδική οργάνωση που στις μεγάλες νίκες είναι ο 12ος παίκτης!

Αυτή που όταν δημιουργεί choreo, τα οποία θαυμάζει όλος ο πλανήτης, τα φλας από τα κινητά των απλών φίλων της ομάδας παίρνουνε φωτιά και γίνονται πόστερ στα δωμάτια των πιτσιρικάδων!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ κάποιοι φίλαθλοι που στοχοποιείτε τους οργανωμένους οπαδούς στα social media!! Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Για εμάς το χτεσινό συμβάν είναι ένα ατυχές γεγονός… ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι να μεγαλώνει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ζήτω η ΘΥΡΑ 7».