Η Δαμκαλίδης ΑΕ επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Sonos στην Ελλάδα

Η εταιρεία Δαμκαλίδης ΑΕ ανακοίνωσε ότι ήδη από τον Μάιο του 2020 αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο των προϊόντων της εταιρείας Sonos στην Ελλάδα.

Η Sonos αποτελεί ένα από τα κορυφαία brand name στον χώρο των προϊόντων ήχου. Έχοντας εφεύρει το ασύρματο οικιακό σύστημα για ήχο σε ολόκληρο το σπίτι, η καινοτομία της Sonos επιτρέπει στους ακροατές να διαχειρίζονται αυτό το σύστημα με όποιο τρόπο και σε όποιον χώρο θέλουν. Η έδρα της βρίσκεται στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Πιο αναλυτικά, η Sonos προσφέρει ένα Wi-Fi σύστημα ήχου που αποδίδει εξαιρετικά για να ακούτε όλη τη μουσική και το ηχητικό περιεχόμενο που αγαπάτε, από τις αγαπημένες σας streaming υπηρεσίες έως τα podcast και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που ακούτε καθημερινά. Η ανοιχτή πλατφόρμα της Sonos προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 100 υπηρεσίες streaming παγκοσμίως – μουσική, ηχητικά βιβλία, podcast, ραδιόφωνο και πολλές άλλες – και ο χειρισμός μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής Sonos για iOS και Android, μέσω του AirPlay 2, απευθείας από τις εφαρμογές μουσικών υπηρεσιών ή με τη χρήση της φωνής σας.

Τα προϊόντα Sonos Arc, Sonos Beam, Sonos One και Sonos Move έχουν ενσωματωμένη λειτουργία φωνητικού ελέγχου, κάνοντας ακόμη ευκολότερο τον χειρισμό του οικιακού σας ηχοσυστήματος στις περιοχές όπου διατίθεται η εν λόγω λειτουργία. Η Sonos είναι η πρώτη εταιρία που έχει δύο λειτουργίες φωνητικού ελέγχου (Amazon Alexa και Google Assistant) ταυτόχρονα στο ίδιο σύστημα.

Η Sonos είναι εφευρέτης της φιλοσοφίας multiroom εδώ και μια δεκαετία. Ακούστε στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα ή στο καθιστικό και οπουδήποτε αλλού στο σπίτι σας. Μπορείτε να ακούτε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας ή να απολαμβάνετε διαφορετική μουσική σε διαφορετικά δωμάτια. Αν θέλετε να ακούτε μουσική και εκτός σπιτιού, το φορητό ηχείο Sonos Move σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ήχο και σε εξωτερικούς χώρους.

Η Sonos συνεργάζεται με καλλιτέχνες και δημιουργούς και χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μείγμα επιστήμης και τέχνης προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως σκόπευαν οι δημιουργοί τους. Τα προϊόντα Sonos κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη ακουστική και την ηχητική εμπειρία και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Trueplay, μια τεχνολογία βελτιστοποίησης του ήχου βάσει του χώρου, αποδίδουν την ιδανική ακουστική για το κάθε σας δωμάτιο. Εδώ μπορείτε να δείτε τι σημαίνει «Εξαιρετικός ήχος» για τη Sonos.

Τα ηχεία Sonos και τα διάφορα εξαρτήματα λειτουργούν αυτόνομα ή από κοινού ως ένα συγχρονισμένο σύστημα. Είναι κατασκευασμένα ώστε να προσαρμόζονται στο σπίτι σας και στον δικό σας τρόπο ζωής. Συνδέστε τα στην πρίζα, ενεργοποιήστε τα και ανοίξτε την εφαρμογή. Η ακουστική εμπειρία Sonos είναι πανεύκολη, είτε ρυθμίζετε το πρώτο σας ηχείο είτε προσαρμόζετε το πέμπτο σας ηχείο στον χώρο σας. Τα προϊόντα Sonos είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα ήχου και αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη Sonos και τη σειρά προϊόντων της. Συμπεριλαμβάνονται τα πρόσφατα ανακοινωθέντα προϊόντα: η Sonos Arc, η έξυπνη Dolby Atmos ηχόμπαρα υψηλής απόδοσης, το νέο Sonos Sub (Gen 3) και το νέο ηχείο Sonos Five για ήχο υψηλής πιστότητας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ