Η Ελλάδα έχει δύο μεγάλους γκαρντ

Στις δύο όψεις που εμφάνισε η ομάδα του αλλά και στην ποιότητα της ελληνικής περιφέρειας εστίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Ορούν Ενέ, μετά την ήττα (63-81) της ομάδας του στο προολυμπιακό τουρνουά από την Ελλάδα. 

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η αρχή για μας ήταν τελείως διαφορετική από την κατάληξη. Αρχίσαμε πολύ καλά, παίξαμε έξυπνα, πήραμε μια διαφορά, αλλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση της πίεσης. Αντί να κλείσουμε το ημίχρονο με διαφορά 15 πόντων, πήγαμε στα αποδυτήρια με μόλις +7», είπε ο Ενέ.

Και πρόσθεσε: «Μετά κάναμε κάποια λάθη και το μομέντουμ άλλαξε στο παιχνίδι. Δεν αντιδράσαμε ψύχραιμα και χάσαμε. Κάναμε δυόμισι καλά παιχνίδια εδώ, αλλά αυτό δεν αρκεί για να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Για να καταλήξει λέγοντας: «Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά δεν είχαμε πολλές μέρες προετοιμασίας και είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα. Η Ελλάδα έχει δύο σπουδαίους γκαρντ που διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να πάρουμε αυτή την εμπειρία και να τη χρησιμοποιήσουμε για το μέλλον ώστε να είμαστε καλύτεροι απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου».