Η ΕΟΠΕ ανανέωσε με Σαντάνα

Ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τίε Σαντάνα αποφάσισε η ΕΟΠΕ μετά από εισήγηση της Επιτροπής Beach Volley, για να γίνει η προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για το 2021.

Το γεγονός ότι οι πρόσφατες εξελίξεις με την αναβολή για ένα χρόνο των Ολυμπιακών αγώνων δίνει εκ νέου ελπίδες στην προσπάθεια της χώρας να είναι παρούσα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, σε συνδυασμό με την καλή πορεία στην ανάρρωση της Βίκυς Αρβανίτη, αξιολογήθηκαν και οδήγησαν την Ομοσπονδία στην επέκταση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό.  

Η Ομοσπονδία επιθυμεί με την απόφαση αυτή να ενισχύσει την ανάπτυξη του Beach Volley για τα επόμενα χρόνια και να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία αθλητών και ομάδων με προοπτική για νέες επιτυχίες σε ένα άθλημα που χάρισε πολλές διακρίσεις στην χώρα μας.

Να μπει έτσι δυναμικά στο σχεδιασμό από το 2021 και μετά, αφού για εφέτος η δραστηριότητα στο άθλημα θα βρίσκεται σε αναγκαστική ύφεση.         

«Παρά τις ατυχίες που υπήρξαν θεωρώ ότι έγινε καλή δουλειά και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Πέραν του στόχου για το Τόκιο, που θεωρώ ότι είναι εφικτός και θα τον παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αισθάνομαι εξίσου σημαντικό τον στόχο της ανάπτυξης και την εξασφάλιση του μέλλοντος του αθλήματος στην Ελλάδα», δήλωσε ο Σαντάνα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τις ΕΟΠΕ καθώς και όλους τους συνεργάτες μου και τους αθλητές για το εξαιρετικό περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκομαι στην χώρα σας. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βρεθεί το ελληνικό μπιτς βόλεϊ και πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο».  

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ