Η ερωμένη έγινε μέλος της οικογένειας και τώρα περιμένουν παιδί – ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί τυπικά οι Μάικ και Λο Τέιλορ να είναι ζευγάρι, ωστόσο η οικογένειά τους είναι λίγο πιο… διευρυμένη σε σχέση με τα συνηθισμένα πλαίσια, καθώς μετά από ένα τρίο με τη συμμετοχή της Τζες Γούντστοκ, αποφάσισαν ο κύκλος αυτός να ανοίξει λιγάκι -τουλάχιστον κατά ένα άτομο.

Πλέον, στην οικογένεια ετοιμάζεται να μεγαλώσει κατά ένα ακόμη μέλος, καθώς η κύρια σύζυγος (η Λο Τέιλορ) εγκυμονεί. Αυτό δεν σημαίνει πως θα μπει στο… περιθώριο η αναπληρωματική σύζυγος, καθώς επιθυμία όλων είναι να συνεισφέρει στην ανατροφή του παιδιού με την εντελώς κυριολεκτική σημασία, δηλαδή να θηλάσει το βρέφος της οικογένειας στο Κολοράντο.

«Ήθελα η Τζες να βρίσκεται με αυτό το μωρό όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί θα μοιάζει με εμένα και τον Μάικ, οπότε θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το DNA της», είπε η Λο, σύμφωνα με τη New York Post.

Άλλωστε, η οικογένεια διαβεβαιώνει ότι ο απόγονός της όχι μόνο δεν θα ζήσει τραυματικές σκηνές μέσα στο σπίτι σε πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά θα γίνει δέκτης τριπλής αγάπης και αφοσίωσης.

Οι Μάικ και Λο Τέιλορ είχαν ήδη παντρευτεί, όταν συμμετείχαν σε ένα τρίο με την Γούντστοκ τον Ιούλιο του 2018, το οποίο προχώρησε γρήγορα σε κάτι πιο σοβαρό.

«Θυμάμαι την επόμενη ημέρα από αυτήν που συναντήσαμε την Τζές, συμφωνήσαμε και οι δύο ότι θέλαμε να δούμε περισσότερα από εκείνη. Και στους δύο μας άρεσε πολύ να είμαστε κοντά της, ήταν οργανικό όπως κάθε φυσιολογική σχέση», είπε ο Λο. Για να συμπληρώσει πως μπορεί να μοιάζει λίγο περίεργο όταν κάποια γυναίκα «αφήνει μια άλλη να θηλάσει το παιδί της».

Ο διάδοχος της οικογένειας αναμένεται τον Δεκέμβριο αυτού του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ