Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε νέα παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας

0
23

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση και κατ΄ επέκταση η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το κλίμα που έχει αναπτυχθεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων απέφερε εκτόξευση των πωλήσεων, με τον αριθμό να αγγίζει πια τις 15.000 μετά και τη σημερινή διάθεση.

Ένας αριθμός που ήδη ξεπερνά εκείνον για τα εισιτήρια τα οποία είχαν διατεθεί την περίοδο μετά το πρωτάθλημα της Ένωσης (περίπου 14.300), κι ενώ υπήρχε και το δέλεαρ των ομίλων του Champions League.

Οι (14) μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν και η ποιότητα που προστέθηκε στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα οι Τσούμπερ και Άμραμπατ, έχουν ενισχύσει την πεποίθηση των φιλάθλων του συλλόγου πως φέτος η ΑΕΚ θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, κι αυτό το δείχνουν στην πράξη.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει νέα παράταση έως την επόμενη Παρασκευή (24/9), ώστε να ικανοποιηθούν όσο περισσότεροι φίλοι της γίνεται.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της τεράστιας ζήτησης από τους φίλους της ομάδας, ειδικά τις τελευταίες ημέρες κατά τις οποίες έχει καταρριφθεί κάθε ρεκόρ, δίνεται παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00. Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, λόγω του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργήσει μέχρι τις 15.00.

Στο διάστημα αυτό, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την ανταπόκρισή τους κατά την εφετινή διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας».