Η Τσέλσι ρυθμίζει το σχεδιασμό μας

Για το σχεδιασμό του Ολυμπιακού της επόμενης περιόδου, τα θέματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, το πλάνο της νέας περιόδου και άλλα θέματα μίλησε στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας υπογράμμισε ότι η πορεία των «ερυθρόλευκων» στα προκριματικά του επόμενου Champions League (2021/22) εξαρτάται από την Τσέλσι κι επηρεάζει ολόκληρο το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Επίσης, ανέφερε πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν άγρυπνα την πορεία των παικτών που έχουν παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για:

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα τα ντέρμπι έχουν ενδιαφέρον και ποτέ δεν θα παιχτεί ένα παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν θα ενδιαφέρει τον κόσμο. Πρώτον γιατί μπορεί ο τίτλος να έχει κατακτηθεί και να μην παίζει κανένα ρόλο το παιχνίδι στη βαθμολογία, αλλά πάντα τα παιχνίδια αυτά είναι ενδιαφέροντα, γιατί πρόκειται για παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Μας ενδιαφέρει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα δείχνοντας ωραία εικόνα, αλλά έχουμε ακόμα ένα κίνητρο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με περισσότερους βαθμούς σε σχέση με πέρυσι».

Τα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του: «Ο Μπα θα είναι εκτός αποστολής, έχει ήδη αποφασιστεί και δεν θα είναι μαζί μας στην Τούμπα. Ο Σωκράτης είναι στην αποστολή, είναι καλά και θα ταξιδέψει μαζί μας. Για τον Χασάν θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, γιατί υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, κάποια πράγματα κάποια πράγματα που πρέπει να δούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και έτσι αυτό δεν έχει αποφασιστεί».

Το αν η απουσία του Μπα επηρεάζει το 3-4-3 που προτιμά στα τελευταία παιχνίδια: «Η απουσία του Μπα δεν έχει κάποια σχέση και δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να παίξουμε με αυτό τον σχηματισμό. Σίγουρα τα πράγματα αλλάζουνε και θα μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε αυτό το σύστημα».

Το ότι είναι ο πρώτος προπονητής που έχει νικήσει τρεις διαδοχικές φορές τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Είναι μια νίκη του Ολυμπιακού, δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω πέρα από την αξία που έχουν οι τρεις βαθμοί».

Τις μεταγραφές: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κάποια πλάνα, αλλά είναι νωρίς γιατί τίποτα δεν είναι ακόμη καθορισμένο, ούτε καν το πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Υπάρχει plan A και plan b σχετικά με την έναρξη της νέας χρονιάς. Ακόμα είμαστε εξαρτημένοι από την πορεία της Τσέλσι.

Αν δεν βρεθεί στην 4η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, τότε έχουμε πιθανότητα να ξεκινήσουμε νωρίτερα κάτι που δεν το θέλουμε. Φυσικά και θέλουμε να ξεκινήσουμε στην επόμενη φάση των προκριματικών, όμως επειδή δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί, πρέπει να έχουμε δύο πλάνα στο μυαλό μας».

Τους δανεικούς και το αν έχει σκεφτεί ποιους θα πάρει στην προετοιμασία: «Φυσικά και τους παρακολουθούμε. Οι πρώτοι που κοιτάζουμε είναι οι παίκτες μας και το πώς πηγαίνουν στις ομάδες που παίζουν. Είναι νωρίς να πούμε ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα σεζόν. Τους παρακολουθούμε όμως στενά, είτε βρίσκονται στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα».