Η Cosmote ζητά από την ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός την Κυριακή 26/07

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ η Cosmote TV ζητά τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας κανονικά την Κυριακή (26/07), ανεξάρτητα από την έδρα του αγώνα.

Η αντίδραση του συνδρομητικού καναλιού, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ήταν άμεση μετά την χθεσινή (20/07)απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας, για την αναβολή του καταληκτικού αγώνα του θεσμού

Το συνδομητικό κανάλι ζητά ξεκάθαρα να διεξαχθεί ο τελικός στην προγραμματισμένη ημερομηνία του (26/07), ανεξάρτητα από το γήπεδο.

Αναλυτικά η επιστολή της Cosmote TV προς την ΕΠΟ:

«Αξιότιμε κύριε Γαβριηλίδη,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα.

Επιπλέον, σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.»

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ