Η Disneyland του Τόκιο άνοιξε μετά από 4 μήνες – ΚΟΣΜΟΣ

Το θεματικό πάρκο της Disney στο Τόκιο υποδέχτηκε σήμερα επισκέπτες για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις μήνες έχοντας παραμείνει κλειστό λόγω του κορονοϊού με τους επισκέπτες να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης καθώς επέστρεψαν για να απολαύσουν τον Μίκι Μάους και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες.

Οι επισκέπτες, φορώντας μάσκες, σχημάτιζαν ουρές τηρώντας αποστάσεις με βάση την αυτοκόλλητη σήμανση που έχει τοποθετηθεί στο έδαφος.

Όταν άνοιξαν οι πύλες της εισόδου για το Μαγικό Βασίλειο χειροκρότησαν, ενώ κλήθηκαν να πλύνουν τα χέρια τους, να πληρώσουν χωρίς χαρτονομίσματα και να αποφύγουν να φωνάζουν καθώς απολαμβάνουν ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της Ιαπωνίας.

Το θεματικό πάρκο θα λειτουργεί με το 50% της χωρητικότητάς του για το προσεχές μέλλον και έχουν ανασταλεί οι παρελάσεις και τα σόου.

Το Τόκιο, που έχει καταγράψει τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων στην Ιαπωνία, επέτρεψε στα μέσα Ιουνίου στα θεματικά πάρκα να ανοίξουν και πάλι -αργότερα σε σχέση με κάποιες άλλες περιοχές- έπειτα από την άρση από την κυβέρνηση της εθνικής κατάστασης συναγερμού που είχε επιβληθεί στο τέλος Μαΐου.

Άλλα προληπτικά μέτρα που ελήφθησαν για την προστασία κατά του κορονοϊού στο πάρκο περιλαμβάνουν τον έλεγχο της θερμοκρασίας σώματος και την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

Το θεματικό πάρκο Tokyo Disney -που απαρτίζεται από την Disneyland και την DisneySea-είναι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το τρίτο θεματικό πάρκο της Ντίσνεϊ στον κόσμο που ανοίγει και πάλι μετά την πανδημία, σύμφωνα με την διαχειρίστρια εταιρεία Oriental Land.

Προσέλκυσε πάνω από 32,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2018 και κατά το οικονομικό έτος 2019 είχε έσοδα πάνω από 3,5 δισ ευρώ.

(φωτογραφίες αρχείου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ