Η FIFA όρισε υπερσύμβουλο στην ΕΠΟ τον Φούσεκ

Η FIFA ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ είναι ο «υπερσύμβουλος» που επιλέχθηκε για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της ΕΠΟ. Πρόκειται για έναν 55χρονο παράγοντα, με θητεία σε FIFA και UEFA στο ποδόσφαιρο σάλας, ενώ υπήρξε γενικός γραμματέας στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τσεχίας.
Ο Φούσεκ θα έχει υπό την επίβλεψή του την ΕΠΟ για τουλάχιστον ένα έτος και ο ρόλος του θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες αρμοδιότητες, όπως αναφέρεται: «τη βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».
Ο Φούσεκ θα ενημερώνει κάθε μήνα με εκθέσεις τις δύο υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, αναλύοντας τις παρεμβάσεις του και την πρόοδο που σημειώνει η Ελληνική Ομοσπονδία στη λειτουργία της.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-07-17 22:05:10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ