Η LG παρουσιάζει έναν φορητό προβολέα για εικόνες 100 ιντσών

Το νέο μοντέλο της οικογένειας Cinebeam της LG είναι το PH30N, το οποίο λειτουργεί με μπαταρία και προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες ευκολίες.

Η έμφαση στο μοντέλο αυτό δίνεται στην ευελιξία, όπως γίνεται άμεσα κατανοητό, καθώς οι εξωτερικές διαστάσεις του είναι 12,7×12,7×3,8 εκατοστά και το συνολικό βάρος δεν ξεπερνά τα 500 γραμμάρια. Αυτό αποδεικνύει ότι ο μικρός προβολέας της LG είναι ικανός να μεταφερθεί σε μία τσάντα, κάτι που θα βρουν πολύ χρήσιμο οι επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν με αξιόλογη ποιότητα το υλικό ή τις διαφάνειές τους, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να έχουν πάντοτε μαζί τους έναν βιντεοπροβολέα.

Η εικόνα που μπορεί να προκύψει από τον LG PH30N φτάνει σε διαγώνιο τις 100 ίντσες, επίδοση, αν μη τι άλλο ικανοποιητική ακόμα και για θέαση σειρών και ταινιών. Η ανάλυση εδώ είναι στα 1280×720 pixels και η συνολική φωτεινότητα στα 250 ANSI Lumens. Υπάρχουν, δηλαδή, κάποιοι περιορισμοί σε σχέση με έναν μεγαλύτερο και ακριβότερο προβολέα, αλλά εννοείται ότι το μέγεθος είναι το στοιχείο που μετράει εδώ, κατά κύριο λόγο.

Μερικά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι η προβολή περιεχομένου απευθείας από ένα USB stick, το fixed focus zoom, η αυτόματη ρύθμιση εικόνας και χρώματος, καθώς και η αντίθεση σε λόγο 100.000:1. Η ενσωματωμένη μπαταρία του είναι ένα ακόμα στοιχείο ευελιξίας, καθώς επιτρέπει την παρακολούθηση μίας εκπομπής ή ταινίας μέσω streaming μέχρι και σε διάρκεια 2 ωρών με μία μόνο φόρτιση. Η λάμπα του είναι πιστοποιημένη για σταθερή λειτουργία 30.000 ωρών.

Προφανώς, ένας ευέλικτος βιντεοπροβολέας, όπως το νέο μοντέλο της LG προσφέρει ποικίλες επιλογές συνδεσιμότητας από διάφορες συσκευές, όπως είναι τα smartphones ή οι υπολογιστές, τόσο με ασύρματο όσο και με ενσύρματο τρόπο. Το μοντέλο αυτό έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία του σε διάφορες αγορές σε ενδεικτική τιμή που κυμαίνεται γύρω στα 399 δολάρια στις ΗΠΑ. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ