Η Super League ανακοίνωσε την υλοποίηση της βοήθειας στους πυρόπληκτους

Η Super League, πέρα από την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, ύψους 100.000 ευρώ, την οποία υλοποίησε άμεσα, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, ολοκλήρωσε και την αποστολή οικονομικής αρωγής και αθλητικού εξοπλισμού στις ΕΠΣ Ευβοίας και Λακωνίας, σωματεία των οποίων επλήγησαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του Αυγούστου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν στην αθλητική δραστηριότητα.

Στην πρωτοβουλία αυτή της Super League συμμετείχαν οικονομικά όλες οι ομάδες της Super League, καθώς και o xρυσός xορηγός του Πρωταθλήματος, ενισχύοντας θεσμικούς φορείς στήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, αλλά και φιλοζωικούς οργανισμούς, με τη δέσμευση ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας, αλλά και της πανίδας, ως ανταπόδοση του ποδοσφαίρου στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, οι ομάδες της Super League έσπευσαν να αποστείλουν στις πληγείσες περιοχές τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας.

H Super League διένειμε την οικονομική ενίσχυση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Ταμείο Κρατικής Αρωγής, το Σύλλογο ΑΝΙΜΑ και τις ΕΠΣ Ευβοίας και Λακωνίας.

Παράλληλα, η πρώτη αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, καθώς τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές απαιτούν την επίδειξη της μέγιστης δυνατής αλληλεγγύης από όλους μας.