Θεσσαλονίκη: H ανακοίνωση της Terra Incognita για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για την επιχείρηση εκκένωσης στο κτίριο το οποίο τελούνταν υπό κατάληψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Terra Incognita.

«Οι καταλήψεις και οι δομές μας είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στον αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία, καθώς και στις καθημερινές μας αντιστάσεις απέναντι στον κόσμο της εξουσίας. Σίγουρα μια τέτοια κίνηση αποτελεί σημαντικό χτύπημα στο σύνολο του κινήματος.

Όμως τα κτίρια ανακαταλαμβάνονται. Οι δομές ξαναχτίζονται. Οι σχέσεις και οι ζυμώσεις που συντελούνται μέσα σε αυτά δεν μπορούν ποτέ να κατασταλούν από κανένα κράτος, κανέναν μπάτσο και καμία εξουσία», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνη, κοντάρια, αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί (μολότοφ), δοχεία με εύφλεκτο υλικό, μαχαίρια, ξύλινες ασπίδες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες και πυροτεχνικές κατασκευές, πυροσβεστήρες, ασύρματοι, γραφομηχανή, μεγάλου μεγέθους τυπογραφική μηχανή και μηχάνημα κοπής χάρτου, πλαστή ταυτότητα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρηματικό ποσό, βιβλίο οικονομικών συνεισφορών, έντυπο υλικό κ.λ.π..

Νέο κάλεσμα σε μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης απευθύνουν σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή τη χθεσινή εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 στο άγαλμα Βενιζέλου.

Υπενθυμίζεται ότι πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο που ήταν υπό κατάληψη από το 2004.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ