Ικανοποίηση και υποσχέσεις για την επόμενη, άφησε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έπεσε η αυλαία στην επίσημη έκθεση των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων Κλάδου Δικύκλου στο Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτ. Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων μοτοσυκλετών των εταιρειών, μια αθρόα προσέλευση κοινού η οποία συνοδεύτηκε από πληθώρα θετικών σχολίων και δημοσιεύσεων σχετικών με την πληρότητα, το σχεδιασμό και την πολυτέλεια των χώρων της έκθεσης, στοιχεία που δρομολογούν ήδη τις πρώτες εργασίες για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας του 2019.
Έφτασαν τις 52 οι εταιρείες και φορείς  του χώρου της μοτοσυκλέτας που σε μεγάλα και εντυπωσιακά περίπτερα παρουσίασαν την γκάμα των μοντέλων περισσοτέρων από 30 διαφορετικών κατασκευαστών δίκυκλων μεταξύ των οποίων SYM, DAYTONA MOTORS, QUADRO, PIAGGIO, MOTO GUZZI, VESPA, APRILIA, DERBI, HONDA, YAMAHA, KYMCO, GEMINI MOTORS, BMW, KAWASAKI, PEUGEOT, BRIXTON, KTM, HUSQVARNA, BAJAJ, SUZUKI, DUCATI, HARLEY DAVIDSON, BENELLI, KEEWAY, POLARIS, ROYAL ENFIELD, LINHAI, LAMBRETTA, NIU, AEON, GOES, F.B. MONDIAL, GAS-GAS, ORCAL κ.α. Εκτός των νέων μοντέλων μοτοσυκλέτας  οι επισκέπτες -μεγάλος αριθμός των οποίων ήρθε από περιοχές εκτός της Αθήνας- ενημερώθηκαν από κοντά για τα  νέα προϊόντα ειδικού εξοπλισμού μοτοσυκλέτας, προϊόντα ένδυσης και προστασίας του αναβάτη, αξεσουάρ μοτό, λιπαντικά, ελαστικά, ανταλλακτικά καθώς και για εξειδικευμένες υπηρεσίες  που αφορούν τόσο στους έμπειρους μοτοσυκλετιστές όσο και στους νεοεισερχόμενους στον χώρο του μοτοσυκλετισμού.
Πέραν της οπτικής απόλαυσης, η επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας παρείχε την δυνατότητα οδηγικής δοκιμής νέων μοντέλων μοτοσυκλέτας στα οργανωμένα test rides σε πίστα 1100m, δυνατότητα προσωπικής βελτίωσης στα σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα, δυνατότητα γενικότερης ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων στα Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας, απόλαυσης εξαιρετικής, ζωντανής δράσης στις παραστάσεις της Live Arena με stunt riding, Freestyle MX, trial show και BMΧ από κορυφαίους του είδους ακόμα και αντίστοιχης συμμετοχής μέσω του «Flat track experience» στην ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, στοιχεία που συνηγορούν στην αναβάθμιση της Έκθεσης σε μια μεγάλη γιορτή Μοτοσυκλέτας.
Περισσότερα από 2000 άτομα συμμετείχαν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, ένα ταξίδι 2 ατόμων ως VIPGuest στο MotoGP της Καταλονίας στις 17 Ιουνίου. Ακόμα 4 επισκέπτες έφυγαν από την έκθεση έχοντας κερδίσει από μία μοτοσυκλέτα ως δώρο κλήρωσης των εταιρειών.
Μεγάλος χορηγός της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας ήταν για το 2018 τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία active που φροντίζουν για καθαρότερους κινητήρες.
Χορηγός της έκθεσης το Μonster Εnergy drink.The post Ικανοποίηση και υποσχέσεις για την επόμενη, άφησε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-24 22:08:15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ