Κάτι… τρέχει με τη Γιουνάιτεντ

Πέντε βαθμούς στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος έχασε στην έδρα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και μετά την ήττα (0-1) από την Άστον Βίλα ακολούθησε νέα απώλεια για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιαρ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Έβερτον, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κι έφερε Γιουνάιτεντ και «Τόφις» ισόβαθμες (από 14β.) με την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο όπως και οι Μάντσεστερ Σίτι (παίζουν αύριο στο «Άνφιλντ»), Τσέλσι, Μπράιτον που βρίσκονται στους 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο λυκόφως του πρώτου ημιχρόνου (43΄) με γκολ του Μαρσιάλ, που ήταν ο τελικός αποδέκτης του συνδυασμού Φερνάντες, Γκρίνγουντ και νίκησε τον Πίκφορντ, που φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 20 λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Γκρέι πέρασε τον Φρεντ, ο οποίος βρήκε τον Ντουκουρέ κι αυτός τον Τάουνσεντ για το 1-1. Στο τέλος μάλιστα η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε τη συνδρομή του VAR για να αποφύγει την ήττα στο γκολ του Μίνα, στο 86΄.