Κέρδισε 3 εκατ. στο Λόττο και συνεχίζει να στοιβάζει προϊόντα στα ράφια του σουπερμάρκετ εδώ και 25 χρόνια

Η Elaine Thompson έπιασε το τζάκποτ στο αγγλικό Λόττο και το ποσό που κέρδισε ήταν ικανό να της αλλάξει τη ζωή.

Κι όμως συνεχίζει να πηγαίνει καθημερινά στο σούπερ μάρκετ όπου εργάζεται, γιατί όπως λέει επιδιώκει να είναι καλό πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά της.

Και παρά τα εκατομμύρια, εκτελεί ακόμα τη βραδινή βάρδια, ξεκινώντας στις 2:00 τη νύχτα και τελειώνοντας κατά τις 9:00 το πρωί.

Η Elaine έγινε εκατομμυριούχος το 1995, ζει ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια λες και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είχε δυο μικρά παιδιά τότε, ηλικίας 5 και 10 ετών, και ήθελε να τα κρατήσει προσγειωμένα.

«Είναι σημαντικό για τα παιδιά να σε βλέπουν να εργάζεσαι σκληρά, να μάθουν πως δεν αποκτούμε τίποτα στη ζωή χωρίς σκληρή δουλειά», λέει χαρακτηριστικά.

Αυτή και ο σύζυγός της, ο 62χρονος Derek, βοήθησαν ωστόσο τα παιδιά τους να αγοράσουν τα δικά τους σπίτια. Η Elaine είναι μάλιστα τόσο επικεντρωμένη στη δουλειά της που συνέχισε να εργάζεται και κατά το lockdown και τα περιοριστικά μέτρα, παρά το γεγονός ότι υποφέρει από άσθμα.

«Η εταιρία μου είναι φανταστική», λέει περιχαρής, «με άφηναν να φεύγω στις 8:30 το πρωί, γιατί έχω άσθμα και είμαι σε ευαίσθητη ομάδα».

Η Elaine συνεχίζει να φεύγει μεσάνυχτα από το σπίτι της όλα αυτά τα χρόνια, «γίνομαι 65 του χρόνου, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να βγω στη σύνταξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ