Κέρκυρα: Έρευνα για χρηματισμό υπαλλήλων της Δ/νσης Μεταφορών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ερεύνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, για υπόθεση φερόμενης εμπλοκής υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, σε έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, έναντι αμοιβής.
Οι έρευνες τις Αστυνομίας, ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες ιδιοκτητών σχολών οδηγών και πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες, επί σειρά ετών, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας φέρεται πως σε συνεργασία με κάποιες σχολές οδηγών του νησιού εξέδιδαν, έναντι αμοιβής, διπλώματα οδήγησης. Όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το γραφείο Τύπου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ διευκρινίσεις για την υπόθεση αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Από τη μεριά του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως «με δική του απόφασή του, την περασμένη Τρίτη, 8 Μαΐου, έδωσε εντολή να κλείσει για το κοινό, η υπηρεσία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, προκειμένου να διευκολυνθεί απερίσπαστα η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας». «Δώσαμε εντολή στη Υπηρεσία Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, να διευκολύνει με κάθε τρόπο τον έλεγχο των επιθεωρητών της Δημόσιας Διοίκησης και της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας», είπε ο κ. Γαλιατσάτος.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με δηλώσεις τους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχουν κληθεί να καταθέσουν στην αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πολλοί εκ των ιδιοκτητών Σχολών Οδηγών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νησί.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-11 14:53:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ