Καιρός: Έρχεται ασυνήθιστο για την εποχή κύμα κακοκαιρίαςΝέο κύμα κακοκαιρίας, με αρκετές βροχές αναμένεται να χτυπήσει από σήμερα όλη τη χώρα, ενώ σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετωρολόγων αναμένεται να κορυφωθεί την ΚυριακήΗ κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει αρκετά τμήματα της χώρας από σήμερα και μέχρι και τις αρχές της άλλης εβδομάδα.Μάλιστα όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης περιμένουμε ένα «ασυνήθιστο για την εποχή κύμα κακοκαιρίας».

«Το εντυπωσιακό για την εποχή την οποία βρισκόμαστε θα είναι και η κίνηση ενός καλά οργανωμένου βαρομετρικού χαμηλού από την περιοχή της Ιταλίας προς τη χώρα μας, φαινόμενο το οποίο εμφανίζει αρκετά χαμηλή συχνότητα εμφάνισης. Μια τέτοια ατμοσφαιρική ροή θα την αναμέναμε μέσα στον Οκτώβριο αλλά και το Νοέμβριο και που τότε όμως δεν ήρθε για να τη ζήσουμε τώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μετά όμως την Κυριακή ανεβαίνει η θερμοκρασία και την άλλη εβδομάδα θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο ισχυρό κύμα ζέστης με 35άρια και 37άρια, είπε χαρακτηριστικά.