Καμμένος: Δεν παραχωρούμε τον όρο Μακεδονία (video)

Εφ’ όλης της ύλης, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τους αποχωρήσαντες βουλευτές του κόμματός του, ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Συνέδεσε τις πρόσφατες ανεξαρτητοποιήσεις των Δημήτρη Καμμένου και Γιώργου Λαζαρίδη με προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης και επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο στόχος ήταν η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ότι έπρεπε να ανατραπεί η κυβέρνηση πριν τον Αύγουστο, πριν τις 21 Αυγούστου, που είναι ουσιαστικά η έξοδος από τα Μνημόνια, φάνηκε από την τελευταία προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση».
«Η ΝΔ διαγράφει τους ανθρώπους επειδή πίνουν καφέ μ’ έναν υπουργό… Βλέπετε, οι ρουφιάνοι του Εσκομπάρ κυβερνούν αυτό το κόμμα το οποίο κάποτε ήταν το κόμμα που έφερε τη Μεταπολίτευση στην Ελλάδα. Κι αυτό είναι θλιβερό».
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ ζητούν να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.
«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς, όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε: την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».
Πηγή: ΕΡΤ1, Πρώτο Πρόγραμμαwww.ert.gr

2018-07-01 12:01:59

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ