Κλείνουν οι μπάρες του μετρό- Σε πλήρη εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο

0
15

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η ολοκλήρωση της μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, καθώς σήμερα κλείνουν οι μπάρες σε 13 ακόμη σταθμούς, όπως αποφάσισε η ΣΤΑΣΥ. Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2. Το προσωρινό κλείσιμο  και των πυλών ΑΜΕΑ πιλοτικά, συνεχίζεται σε άλλους τρεις σταθμούς, (Νέος Κόσμος, Σταθμός Λαρίσης και Μέγαρο Μουσικής) και ακολουθούν τις επόμενες ημέρες οι σταθμοί Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο.
Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑΜΕΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς έστω να δουν για το κατά πόσο το επιβατικό κοινό είναι έτοιμο για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή της ΣΤΑΣΥ συνάντησε την αντίδραση συνδικαλιστών οι οποίοι προειδοποίησαν για προβλήματα λόγω δυσλειτουργιών και εκκρεμοτήτων του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η γραμμή του ΗΣΑΠ όπου το κλείσιμο των πυλών των σταθμών καθυστερεί λόγω έλλειψης προσωπικού.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Προκόπης Αγγελόπουλος, Πρώτο Πρόγραμμα
Σχετική είδηση:Χωρίς μετρό την Δευτέρα η Αθήναwww.ert.gr

2018-05-15 09:35:15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ