Κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Φοίβο Δεληβοριά για το μεταναστευτικό

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοίβο Δεληβοριά.

Αφορμή στάθηκε μια συνέντευξη του Φοίβου Δεληβοριά στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και συγκεκριμένα η απάντησή του σε ερώτηση για το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δεληβοριάς απαντώντας σε ερώτηση για το “εάν αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ο υπουργός”, απάντησε το εξής:

«Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την “αρ@@@@@α ερημιά” που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούριο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρ@@@@α που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την “Αγρια Ορχιδέα”».
Η απάντηση του Γεωργιάδη

Με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας χαρακτηριστικά το εξής:

«Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακριά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του…εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ