Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε διαδικασία παραπληροφόρησης

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως ο Πρωθυπουργός έχει τελειώσει πολιτικά, και έκανε λόγο για πολιτική και ιδεολογική επικράτηση της ΝΔ.

Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα κάλεσε ο Κ. Μητσοτάκης τα μέλη της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας έχει κουραστεί και έχει κουράσει ο ίδιος, έχει τελειώσει πια, ουσιαστικά, πολιτικά, κι έχει κάνει ήδη αρκετή ζημιά στη χώρα, για να μένει κι άλλο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία στην Πολιτική Ακαδημία Στελεχών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
«Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, εύχομαι να γίνουν μια ώρα αρχύτερα κι έχουμε πει πολλές φορές πως κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στον τόπο», είπε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε πως ο στόχος του για τις εκλογές δεν είναι μόνο μια κομματική αλλά και μια πολιτική και ιδεολογική επικράτηση.
«Δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε επειδή ο κόσμος έχει κουραστεί και προδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Θέλω να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι. Και σε ένα περιβάλλον γενικευμένης καχυποψίας αυτό δεν είναι απλή υπόθεση», επισήμανε.
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ που ίδρυσε ο ίδιος όταν εκλέχτηκε πρόεδρος του κόμματος, και πρόσθεσε: «Η μεταφορά του πολιτικού μας λόγου από τα στελέχη πρώτης γραμμής έχει τεράστια σημασία. Ειδικά σε μια εποχή όπου τα μηνύματα είναι συγκεχυμένα και όπου ο πολιτικός μας αντίπαλος επενδύει συνειδητά σε μία εκστρατεία παραπληροφόρησης».
Πηγές: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-05 09:50:50

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ