Λυκούδης: Να υπάρξει μια αντίδραση της Πολιτείας και των μηχανισμών του κράτους απέναντι σε επιθέσεις βίας (audio)

Είναι θετικό το γεγονός ότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση -εκτός των ακραίων δηλώσεων- αλλά πρέπει να υπάρξει μια αντίδραση της Πολιτείας και των μηχανισμών του κράτους απέναντι σε επιθέσεις βίας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή ο βουλευτής με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο κος Μπουτάρης.

Ο κ. Λυκούδης συμπλήρωσε ότι όταν για παράδειγμα επιτέθηκαν στο παρελθόν στον κο Χατζηδάκη, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ συνελήφθη κανείς; Αν δεν υπάρχει κάποια στοιχειώδης απάντηση της Πολιτείας σε αυτό τον ντερβίσι ο οποίος κυκλοφορεί στο δρόμο και βαράει όποιον δεν του αρέσει, δεν βγάζουμε άκρη, πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για το Σκοπιανό ζήτημα ο κος Λυκούδης είπε ότι το όνομα «Ίλιντεν» υπερβαίνει τα όρια μιας αποδεκτής συμβιβαστικής λύσης . Φοβάμαι ότι το θέμα μπορεί να χρονίσει ή να μην έχει λύση, επειδή για άλλη μια φορά ένα σοβαρό θέμα εξωτερικής πολιτικής εσωτερικοποιήθηκε και από την ώρα που γίνεται αντικείμενο εσωτερικής αντιπαράθεσης φεύγει από τα όρια της λογικής επίλυσης και πάει στη λογική του νικητή στο εσωτερικό της χώρας, επεσήμανε.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-05-22 13:41:29

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ