Μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ επικαλείται η Ευρωλίγκα για νέα τιμωρία στους «πράσινους»

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με την Euroleague καλά κρατεί… Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η διοργανώτρια αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο τιμωρίας των «πρασίνων» για παραβίαση κανόνων στον τομέα της ασφάλειας και της χωρητικότητας του γηπέδου.
Η Euroleague, με αφορμή το χθεσινό (17/4) ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρει πως τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν δεν ήταν αρκετά και πως ο σύλλογος δε συμμορφώθηκε με διατάξεις των κανόνων που αφορούν στη χωρητικότητα (πρόβλημα με τις εξόδους στις θύρες κ.α.).
Η Euroleague έχει δώσει στον Παναθηναϊκό χρονικό περιθώριο 72 ωρών για να τοποθετηθεί, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του ΟΑΚΑ στο αυριανό (19/4) ματς με τους Μαδριλένους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissiThe post Μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ επικαλείται η Ευρωλίγκα για νέα τιμωρία στους «πράσινους» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-18 15:40:12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ