Μία εύκολη λύση αναβάθμισης του οικιακού δικτύου

Η TP-Link Ελλάδας ανακοίνωσε την τελευταία της προσθήκη στην γκάμα των Wi-Fi Routers που προσφέρει- το Archer C80, ένα πλήρως εξοπλισμένο και οικονομικό AC1900 MU-MIMO Wi-Fi Router.

Σήμερα, ένας αυξανόμενος αριθμός συσκευών, όπως οι προσωπικοί υπολογιστές, έχουν υιοθετήσει μια δομή AC dual band 3T3R. Εάν αυτό όμως συνδυαστεί με ένα ασθενέστερο dual band 2T2R Wi-Fi Router, θα χαθεί το ένα τρίτο της απόδοσης. Έτσι, ο εξοπλισμός δικτύου υψηλής ταχύτητας δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως κάθε πλεονέκτημα που έχει στη διάθεσή του.

Το Archer C80, ωστόσο, χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική dual band AC 3T3R με συνολικό εύρος ζώνης 1900 Mbps (1300 Mbps στα 5 GHz και 600 Mbps στη ζώνη των 2,4 GHz) – το οποίο είναι κατάλληλο για όλους τους mainstream φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές – για να απελευθερώσει πλήρως τις δυνατότητες των συσκευών σας.

Με την ενσωμάτωση του 802.11ac Wave 2, το Archer C80 χρησιμοποιεί το MU-MIMO, για να επιτρέπει σε περισσότερες συσκευές να επικοινωνούν ταυτόχρονα, ικανοποιώντας τις αυξανόμενες ανάγκες εύρους ζώνης ενός οικιακού περιβάλλοντος. Επιπλέον, το Archer C80 είναι εξοπλισμένο με βελτιωμένες mainstream λειτουργίες, όπως διαμόρφωση εφαρμογών, υπηρεσίες cloud, γονικό έλεγχο, δίκτυο επισκεπτών, υποστήριξη πρωτοκόλλου IPv6 και πολλά άλλα, για την κάλυψη των αναγκών των χρηστών σε διαφορετικά σενάρια – βελτιώνοντας συνολικά τη διαδικτυακή εμπειρία.

Η ισχυρή απόδοση των chip και ο υψηλής απόδοσης σχεδιασμός της κεραίας βοηθούν το Archer C80 να υπερέχει σε δυνατότητες, ασύρματη κάλυψη και σταθερότητα. Επίσης, ένα βελτιστοποιημένο λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί στο ενσωματωμένο chip του επιτρέπει την ανταγωνιστική και προσιτή τιμή του σε σύγκριση με άλλους άμεσους ανταγωνιστές.

Για να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο το προσιτό αυτό Wi-Fi Router, αναθεωρήθηκε ο αρχικός σχεδιασμός των προκατόχων του με ένα μοντέρνο μινιμαλιστικό σχέδιο, το οποίο ταιριάζει εύκολα στα περισσότερα μοντέρνα σπίτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ