Ματαιώθηκε και το Ράλι Νέας Ζηλανδίας

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ματαίωσης του Ράλι Φινλανδίας, οι διοργανωτές της Νέας Ζηλανδίας γνωστοποίησαν επίσης ότι ο αγώνας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο μέσα και γύρω από το Όκλαντ δεν θα διεξαχθεί, λόγω του κορωνοϊού.

Το Ράλι Νέας Ζηλανδίας επρόκειτο να επιστρέψει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του WRC για πρώτη φορά μετά το 2012, ενώ ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 3 – 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Δεδομένου, όμως, ότι απέμεναν τρεις μήνες έως την έναρξή του και τα σύνορα της Νέας Ζηλανδίας παραμένουν κλειστά για τους επισκέπτες από το εξωτερικό για το άμεσο μέλλον, οι διοργανωτές έφτασαν στην τελευταία προθεσμία που είχαν στη διάθεσή τους, προκειμένου να λάβουν μια απόφαση.

«Έγινε σαφές ότι, με τα σύνορά μας κλειστά στα διεθνή ταξίδια και τα logistics που απαιτούνται για τη φιλοξενία χιλιάδων διεθνών επισκεπτών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, η ημερομηνία του Σεπτεμβρίου 2020 δεν ήταν πρακτική» δήλωσε  ο διευθύνων σύμβουλος του Ράλι Νέας Ζηλανδίας, Μάικλ Γκολντστάιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ