Με θεατές έως το 60% της χωρητικότητας το Ρολάν Γκαρός

Παρουσία θεατών, έως το 60% της χωρητικότητας των γηπέδων, θα γίνει το φθινόπωρο το φημισμένο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός.

Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Μπερνάρ Γκιουντιτσέλι, στα κεντρικά κορτ θα μπορούν να κάθονται μαζί έως τέσσερα άτομα και στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό κάθισμα, ενώ στα μικρότερα γήπεδα θα υπάρχει αναλογία «1 προς 1».

Όπως εξήγησε ο Γκιουντιτσέλι, αυτό σημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός θα μπορούν να υποδέχονται περί τους 20.000 θεατές σε καθημερινή βάση, τις πρώτες ημέρες των αγώνων, ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν παρουσία περίπου 10.000 θεατών.

Τα εισιτήρια αναμένεται να τεθούν προς πώληση στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αν στη συνέχεια υπάρξει επιδείνωση της κατάστασης με την πανδημία και αποφασιστεί από την γαλλική κυβέρνηση η μείωση του αριθμού των θεατών, τότε οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν κλήρωση μεταξύ όσων θα έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους.

Το Ρολάν Γκαρός, δεύτερο χρονικά τουρνουά στη σειρά των γκραν σλαμ, επρόκειτο να διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και επαναπρογραμματίστηκε για το διάστημα 27 Σεπτεμβρίου-11 Οκτωβρίου.

Λίγο νωρίτερα (31/8-13/9) θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη το US Open, χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ το τουρνουά Γουίμπλεντον στο Λονδίνο ματαιώθηκε οριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ