Με κοινωνικό πρόσημο οι τελικοί του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε.

0
18

Παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και με την ευχή να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης γίνεται, πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι οι τελικοί για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Όπως αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ): «Τα τελευταία χρόνια οι τελικοί του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε, που τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., χαρακτηρίζονται και από έντονη φιλανθρωπική δράση. Έτσι και φέτος έχει, μεταξύ άλλων προγραμματιστεί και ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Μικτής Τύπου και της ομάδας μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Σημειώνεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου έξω από το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα παραδοθούν στην ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Η φετινή διοργάνωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα παρευρεθεί και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο οποίος μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Final Four το Σάββατο είναι προγραμματισμένα στις 11:00 ο διαγωνισμός τριπόντων, στις 12:00 ο πρώτος ημιτελικός του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων DPG Group – ΣΚΑΙ και στις 14:00 ο δεύτερος ημιτελικός του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΝΤΕΝΝΑ – ALPHA.
Την Κυριακή στις 10:00 θα γίνει ο Τελικός του Κυπέλλου όπου θα αναμετρηθούν οι ομάδες STAR – 24 MEDIA, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και στις 14:00 ο Τελικός του Πρωταθλήματος.
Για άλλη μια χρονιά οι τελικοί του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε. πραγματοποιούνται με την πολύτιμη στήριξη του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., της Βίκος ΑΕ και του Δήμου Αμαρουσίου».The post Με κοινωνικό πρόσημο οι τελικοί του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε. appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-10 18:41:09

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ