Με το όνομά του στην φανέλα ο ΛεΜπρον Τζέιμς και όχι με κάποιο κοινωνικό μήνυμα

0
76

Με το όνομά του στην φανέλα και όχι με κάποιο από τα κοινωνικά μηνύματα που έχει προτείνει το ΝΒΑ σκοπεύει να αγωνιστεί ο ΛεΜπρον Τζέιμς, όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Ιουλίου.

Ο «Βασιλιάς» θεωρεί ότι δεν είναι ανάγκη να βγει το όνομά του από την φανέλα του για να περάσει τυο μήνυμά του προς τον κόσμο και σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που θα βρεθούν στο Ορλάντο για το restart της σεζόν, αυτός θα αγωνιστεί έχοντας στο πίσω μέρος της εμφάνισής του το όνομά του.

Σύμφωνα με το ESPN, 285 παίκτες έχουν επιλέξει να έχουν ένα μήνυμα στην φανέλα τους αντί για το όνομά τους, το οποίο προέκυψε από μία λίστα με κοινωνικά μηνύματα που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στη Λίγκα και στην Ένωση Παικτών.’

Ο σταρ των ΛΑ Λέικερς, όμως, βρίσκεται στη λίστα των 17 παικτών που δεν θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, εξηγώντας γιατί πήρε αυτή την απόφαση:

«Δεν θα έχω κάποιο κοινωνικό μήνυμα στην φανέλα μου. Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στην λίστα που δόθηκε στους παίκτες και συγχαίρω αυτούς που αποφάσισαν να αντικαταστήσουν το όνομά τους με κάποιο κοινωνικό μήνυμα. Δεν χρειάζομαι όμως κάτι στην φανέλα μου για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η αποστολή μου, τι εκπροσωπώ και γιατί είμαι εδώ», σχολίασε ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Κλείνοντας, υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε μία πλατφόρμα να εκφραστούμε, ώστε ο κόσμος να μην διασκεδάσει απλώς με αυτά που κάνουμε στο παρκέ, αλλά παράλληλα έχει την δυνατότητα να δει τι κάνουμε εκτός παρκέ.

Θα συνεχίσω να μιλάω γι΄ αυτά που συμβαίνουν. Δεν θα σταματήσω μέχρι να δω αληθινή αλλαγή για τους αφροαμερικανούς, για τις μειονότητες. Θεωρώ ότι μπορώ να συνδυάσω αυτά που κάνω εντός και εκτός παρκέ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ