Μητσοτάκης από την Ινδία: Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια – Είμαστε η φυσική πύλη των ινδικών επιχειρήσεων στην ΕΕ
Την εικόνα της σημερινής Ελλάδας περιέγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ελληνο-ινδικό επιχειρηματικό φόρουμ με τίτλο «Exploring Economic Collaboration Between Greece and India: Future Prospects».

Ο πρωθυπουργός, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα της κρίσης, η Ελλάδα των πρωτοσέλιδων για τους λάθος λόγους δεν υπάρχει πια. «Έχουμε πολιτική σταθερότητα και δεν ανήκουμε στις χώρες στις οποίες επικράτησε ο λαϊκισμός. Το περασμένο καλοκαίρι συγκέντρωσα υψηλότερα ποσοστά από το 2019 και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής για κοινωνική ευημερία».Χαρακτήρισε γόνιμες τις επαφές του με τον πρωθυπουργό της Ινδίας και εποικοδομητικές τις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τους Ινδούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας τονίζοντας ότι υπάρχει πολιτική σταθερότητα και μάλιστα όσον αφορά στην οικονομία είπε ότι τα ελληνικά spreads είναι χαμηλότερα από τις Γερμανίας.

«Η Ελλάδα», τόνισε, «είναι στον σωστό δημοσιονομικό δρόμο και αυτό αποτυπώνεται στους επιχειρηματικούς δείκτες» και επανέλαβε ότι είναι η φυσική πύλη των ινδικών επιχειρήσεων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση ειδικά μετά το Brexit.