Μητσοτάκης: Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία

Στις εσωκομμματικές κάλπες προσέρχονται σήμερα 155.000 μέλη της ΝΔ -που κατέβαλαν τα 12 ευρώ για την κάρτα μέλους-, για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τη ΝΔ, μια γιορτή δημοκρατίας για την παράταξή μας. Κερδίζουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Κερδίζουμε το στοίχημα της εκλογής των τοπικών και Νομαρχιακών μας οργανώσεων από την βάση του κόμματος, από τα ίδια τα ενεργά μας μέλη» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Περιστέρι.
«Είμαι πάρα πολύ περήφανος γιατί πάνω από 155.000 συμπολίτες μας συμμετέχουν σε αυτήν την διαδικασία αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα ότι η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και ανοίγει τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη. Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η νέα κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες που όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση και μετά  αλλά προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία με περισσότερο χαμόγελο» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σήμερα θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.
Σύμφωνα με τα στατιστικά, από τις 66 ΝΟΔΕ στις 27 υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, και στις υπόλοιπες υπάρχουν δύο ή τρεις υποψήφιοι, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός συμμετοχής για τις εννεαμελείς τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-13 08:30:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ