Μητσοτάκης: «Θα στηρίξουμε την οικογένεια με αυξήσεις μισθών και συντάξεων»Μητσοτάκης: «Θα στηρίξουμε την οικογένεια με αυξήσεις μισθών και συντάξεων»

Την ανάγκη από κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία «για να μην μπούμε σε περιπέτειες» επανέλαβε από τη Σαλαμίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

«Ποιος να το περίμενε ότι θα αυξάναμε τα ποσοστά μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης για τις εκλογές του Μαΐου προσθέτοντας ότι «το ζητούμενο είναι αυτό το ποσοστό να επαναληφθεί και να το ξεπεράσουμε».

«Αναρωτιέμαι πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν πριν τις εκλογές ότι θα κάναμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη σε όλη τη Β Πειραιά. Μπορέσαμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα γιατί οι πολίτες της Β΄ Πειραιά επιβράβευσαν το έργο μας, την επιστροφή στην ανάπτυξη, τη στιβαρή πολιτική στα εθνικά θέματα, επιβράβευσαν τη γλώσσα του πραγραμματισμού και απέρριψαν τον διχασμό και την τοξικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης

Όπως τόνισε «η κάλπη της 21ης Μαΐου έστειλε ένα μήνυμα ευθύνης. Οι πολίτες εναπόθεσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία».