Μπακογιάννης: «Θα χαρούν στο τέλος του καλοκαιριού οι φίλοι του Παναθηναϊκού»

Ευχάριστα νέα περιμένουν τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Σε συνέντευξη στον Αθήνα 9.84 ο δήμαρχος της Αθήνας εξέφρασε γι΄ άλλη μια φορά την αισιοδοξία του για θετικές εξελίξεις στον αθηναϊκό σύλλογο σχετικά με το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης», χωρίς, ωστόσο, να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Έως ότου «κλειδώσει» η υπόθεση είναι προφανές ότι δεν θα γίνουν ανακοινώσεις γύρω από το project, ωστόσο, ο Κώστας Μπακογιάννης έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς του «τριφυλλιού»: «Έως το τέλος Αυγούστου οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πάρουν μεγάλη χαρά.».

«Θα περίμενε κανείς, να βγει ο δήμαρχος να κάνει μια εξαγγελία χωρίς περιεχόμενο για επικοινωνιακούς λόγους. Εγώ έχω κάνει την εξής επιλογή, να πειθαρχήσω.

Αυτό σημαίνει ότι εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας κλείσει-δέσει το σχέδιο, τις πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα. Να μπορούμε δηλαδή να πούμε με όλη τη βεβαιότητα ότι αυτό είναι που θα γίνει και θα γίνει.

Έχουμε δώσει στον εαυτό μας ένα περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού» τόνισε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο σχεδιασμός:

«Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να πειθαρχώ. Είναι προφανώς πολύ μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να γίνει σωστά αυτό.

Επιτρέψτε μου να μιλήσω όταν θα έχουμε κάτι σίγουρο ως προς την οικονομική του διάσταση αλλά και τη νομική του διάσταση. Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη.».

Ακολούθως, μετά από μήνυμα οπαδού του Παναθηναϊκού, που του ζήτησε να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας και να ολοκληρωθεί το γήπεδο, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε: «Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα χαρεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.»

Σε ερώτηση που του έγινε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας, ο δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε:

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στην προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος για να δείξω το σεβασμό μου όχι μόνο στη οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά και σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών, είναι εμπράκτως.

Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου λοιπόν να προχωρήσω σε ανακοινώσεις στο τέλος του καλοκαιριού, ανακοινώσεις που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ