Μπαταγιάννης: «Δεν μπορούμε να πάμε από τις 16 στις 12 ομάδες»

Προβληματισμένος από την πρόταση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ήταν ο νέος πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να γίνουν 12. «Έγινε μια συνάντηση σε θεσμικό επίπεδο, ήταν όλες οι ΠΑΕ. Ο Υπουργός μας εξέθεσε το σχέδιό του. Του έγιναν διευκρινιστικές και ουσιαστικές ερωτήσεις έγινε ένας γόνιμος διάλογος. Βγήκαν θετικά και αρνητικά. Την Παρασκευή καλείται η Super League να πει τις απόψεις της και να αποφασίσει για το μέλλον της» τόνισε αρχικά ο Μπαταγιάννης και πρόσθεσε:
«Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί στην πρόταση είναι ότι από τη νέα σεζόν δεν μπορούν οι ομάδες να είναι 12. Θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις. Και εμείς βλέπουμε ότι πρέπει να γίνουν τομές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πάμε από τις 16 στις 12 ομάδες».
Οσον αφορά το τηλεοπτικό πρόβλημα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού δήλωσε: «Είναι ένα πρόβλημα το τηλεοπτικό και πρέπει να βρούμε λύση. Υπάρχει θέμα και δεν μπορεί να ξεκινήσουμε έτσι».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-27 20:56:03

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ