Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι ‘Ελληνες τι πέρασαν οι πρόγονοί τους (video)

Να «μην ξεχνάει η Ελλάδα τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας», κάλεσε ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικό Κίνημα και συνεργάτης του Τούρκου προέδρου, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σε ομιλία του στη Σμύρνη, 13 ημέρες πριν από τις εκλογές στη χώρα. «Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους «τι θα κάναμε», «πώς θα τη δείχναμε»; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει», ανέφερε παράλληλα ο Μπαχτσελί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει και η τουρκική εφημερίδα Yenisafak ο Μπαχτσελί απείλησε ότι «το Αιγαίο θα ξαναγίνει ο τάφος των Ελλήνων’:
«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους».
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ανταπόκριση: Αριάνα Φερεντίνουwww.ert.gr

2018-06-11 12:46:50

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ