Μύδροι του ΠτΔ κατά των γονέων που κακοποιούν τα παιδιά τους (video)

Βαρύνουσα παρέμβαση για την κρίση που βιώνει σήμερα η ελληνική οικογένεια, έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Ηράκλειο, όπου εγκαινίασε το Παιδικό Χωριό SOS. Ο κ. Παυλόπουλος μίλησε για πρωτόγνωρα φαινόμενα και γονείς που φέρονται στα παιδιά τους ως ανθρωπόμορφα κτήνη, και υπογράμμισε τις αυξημένες υποχρεώσεις της Πολιτείας ώστε να λάβουν τέλος τέτοιες καταστάσεις.

Εγρήγορση για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας εναντίον των παιδιών ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος από την Κρήτη, χαρακτηρίζοντας ξένες προς τις ελληνικές παραδόσεις και την ελληνική οικογένεια τις συμπεριφορές γονιών που είδαμε τις τελευταίες ημέρες.
Εγκαινιάζοντας το πρώτο Χωριό SOS στην Κρήτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε αναλυτικά για την προσφορά του σωματείου, κυρίως σε ό,τι αφορά την παροχή οικογενειακής ατμόσφαιρας και θαλπωρής στα παιδιά που, για διάφορους λόγους, δεν μπορούν να έχουν οικογένεια.
Από το Ηράκλειο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο Ρέθυμνο για την εκδήλωση των 40 χρόνων από τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης, όπου του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο του Πανεπιστημίου.
Κατά την ομιλία του, τάχθηκε υπέρ των δημόσιων πανεπιστημίων και έθεσε προϋποθέσεις για τη λειτουργία μη κρατικών ιδρυμάτων.
Βίντεο – Ρεπορτάζ: Χρ. Ρουμελιώτη
Πηγή: ΕΡΤ1www.ert.gr

2018-06-02 20:56:51

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ