Μ. Κύρκος: Είμαι ευρωβουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ και θέλω να κατέβω με το ΠΟΤΑΜΙ (audio)

Είμαι ευρωβουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ και θέλω να κατέβω με το ΠΟΤΑΜΙ και να υπερασπίσω τις θέσεις που έχουμε βάλει, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο ευρωβουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Μιλτιάδης Κύρκος.

Ερωτηθείς για το αν δεν κατέβει αυτόνομα το ΠΟΤΑΜΙ στις επερχόμενες εκλογές ο κος Κύρκος είπε ότι θα ήθελε να κατέβει με ένα Κίνημα Αλλαγής, το οποίο όμως θα είχε έναν μοντέρνο προγραμματικό λόγο που για αυτό συνεργάστηκε το κόμμα μου μαζί του, που όμως δεν τον έχει και ούτε δείχνει ότι έχει διάθεση να τον δημιουργήσει, πρόσθεσε.
Αν δεν υπήρχε αυτό θα ήθελα να κατέβω με έναν ΣΥΡΙΖΑ- είπε- που έχει αφήσει τις μετακομμουνιστικές του ιδεοληψίες, που δεν εκπέμπει έναν ακραίο διχαστικό ρόλο, αν δεν υπάρχει κανένα από αυτά ο δρόμος είναι εκτός πολιτικής για μένα, διευκρίνισε ο κος Κύρκος.
Ερωτηθείς για το σπάσιμο της Β’ Αθήνας ο κ. Κύρκος απάντησε ότι είναι υπέρ μιας τέτοιας περίπτωσης και θα στηρίξει το ΠΟΤΑΜΙ στη Βουλή μια τέτοια πρόταση και πολύ άσχημα -όπως είπε- η κυβέρνηση δεν το έφερε από την πρώτη στιγμή μαζί με την αναδιοργάνωση των Περιφερειών.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια σύνταξης: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-05-14 12:58:05

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ