Μ. Όθωνας: «Το πλαίσιο λειτουργίας του ΚΙΝ.ΑΛ ήταν γενναιόδωρο για το ΠΟΤΑΜΙ»

«Ως τελική φάση μιας προαποφασισμένης – προσχεδιασμένης ενέργειας», εκτιμά ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γενημματά, την απόφαση αποχώρησης του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής. «Για έξι μήνες ήταν το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Ήταν, λοιπόν, θέμα χρόνου και δικαιολογίας το πότε θα συμβεί αυτό που συνέβη χθες» τόνισε μιλώντας στο ρ/σ «ΤΗΕΜΑ».
Σημείωσε, δε, ότι το πλαίσιο λειτουργίας του Κινήματος Αλλαγής ήταν ευρύχωρο και γενναιόδωρο για το ΠΟΤΑΜΙ.
Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά, το πρόβλημα ήταν πολύ λιγότερο θέματα διαφωνιών με το Κίνημα Αλλαγής και «περισσότερο συμπτωματικά -δεν ξέρω, ή όχι- συμφωνιών με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα το τελευταίο διάστημα. Είναι δηλαδή πολλές οι συμπτώσεις απόψεων με μία σειρά κυβερνητικών αποφάσεων και συνεχείς οι αντιρρήσεις σε όποιες πολιτικές πρωτοβουλίες έφερναν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση».
Για την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Όθωνας ανέφερε: «Απαλλαγμένοι από αυτή την εσωστρέφεια και το θολό στίγμα, στο οποίο οι συμπεριφορές του τελευταίου διαστήματος είχαν αρνητική συμβολή, είναι να επιταχύνουμε τις μηχανές να βρεθούμε σε πολιτική και εκλογική ετοιμότητα για όλα αυτά που είναι μπροστά μας».
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-07-02 14:10:38

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ