Μere: Η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ έρχεται και στην Ελλάδα

Mere Shops (Gallery)

Η ρωσική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Mere έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Η Mere είναι θυγατρική του ρωσικού ομίλου Torgservis, που ιδρύθηκε το 2009 και λειτουργεί σήμερα σε περισσότερες από 800 τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Ρωσία και πλήθος άλλων χωρών.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Ρωσία με πάνω από 1.500 καταστήματα discount, ενώ έχει ήδη επεκταθεί και σε αρκετές άλλες χώρες (Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα κ.α.) Πρόσφατα αποφάσισε την επέκταση της στη Σερβία και μόλις χθες, 3 Σεπτεμβρίου έκανε γνωστό πως ο επόμενος στόχος της είναι η ελληνική αγορά. «Η Svetofor (σ.σ. όπως είναι το όνομα της στη Ρωσία) επεκτείνεται με αυτοπεποίθηση σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Η αλυσίδα που δραστηριοποιείται σχεδόν στο σύνολο της με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και όχι επώνυμα, για αυτό και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Lidl στα πρώτα χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. Ήδη αναζητά χώρους για τα καταστήματα της  σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με πληθυσμό πάνω από 25.000 κατοίκους και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές καθώς και σε Έλληνες προμηθευτές.

Mere Shops (Gallery)

Όπως αναφέρει στο site της η Mere «στους καταναλωτές προσφέρουμε όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε τιμές 30 έως και 80% χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα. Στους προμηθευτές προσφέρουμε αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκειά της. Η συνεργασία είναι διάφανη και ειλικρινής. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στην σύμβαση προμήθειας είναι οι τιμές που λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό».

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ